Wat is daarop uw antwoord?

Wat is daarop uw antwoord?

Er moet wel iets heel ergs gebeuren, mochten jij of je partner plotsklaps een snoeihard ‘nee’ uitspreken, eenmaal op het altaar. Dus bereid jullie grootse dag tot in de puntjes voor!

Dat betekent dat niet alleen de gastenlijst moet zijn geregeld en wiens familie aan welke kant gaat zitten maar ook de locatie zelf! Afspraak op het gemeentehuis en/of in de kerk, de taart, de catering, de bruidsjurk en het pak van de bruidegom… je hebt het er maar druk mee. Even kijken, hebben we absoluut niets vergeten? Met liefde en eeuwige trouw zit het bijvoorbeeld ook wel goed, maar…

Oh jeetje. Natuurlijk, de ringen!

Uiteraard kies je niet zomaar lukraak twee sieraden die toevallig om jullie vingers passen. Nee, dit wordt een symbool van jullie innige verwantschap aan elkaar! De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, net als jullie gevoelens voor de ander. Ben je klaar om jullie trouwringen te selecteren? Kijk dan ter inspiratie eens naar enkele opties uit de vele.

Edelmetaal

Bezegel jullie liefde terwijl al jullie vrienden en familieleden toekijken met een werkelijk schitterende gouden ring. Althans, dat zeggen we nu wel, maar ook platina en zilver behoren tot de mogelijkheden. De schittering van een eventuele edelsteen wordt door platina versterkt. En er zijn verschillende kleuren goud verkrijgbaar, wist je dat? Sowieso is een trouwring van dit populairste edelmetaal symbool voor de liefde en een lang en gelukkig leven samen. En nee, dat verzinnen we niet om welke verkoopcijfers dan ook op te stuwen, dit is echt zo! Maar uiteindelijk zullen jullie de keuze moeten maken voor de ringen die het beste bij jullie verbintenis passen.

Diamant

Hoe bescheiden je in het dagelijks leven ook bent, jullie bruiloft is echt helemaal van jullie. Dat betekent dat je tijdens deze bijzondere gelegenheid ook wel wat meer mag stralen dan gewoonlijk! En dat zul je ook, vanaf de dag dat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven. Zeker wanneer jullie je geloften aan elkaar uitspreken terwijl jullie diamanten ringen om de vinger van de ander schuiven. Uiteraard bepalen jullie zelf hoe groot en/of prominent de edelsteen zal zijn. Maar ook hoeveel diamanten er naast elkaar staan en hoe die eventueel over de ring zijn verspreid!

Persoonlijk

Van degene met wie jij straks in het huwelijksbootje stapt, gaat je hart sneller kloppen. Dat kun je zelfs aan je ring zien, zeker wanneer die een patroon van je hartslag erin gegraveerd heeft staan! Of de vingerafdruk van je aanstaande. Dat is wel een heel persoonlijk stempel, immers. Maar dan ben je van één ding in ieder geval zeker; jullie gaan samen dit avontuur aan met unieke ringen om jullie vingers!


En voor we het vergeten; alvast van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk.