Dankzij deze praktische tips ben jij altijd op de hoogte van de laatste mode trends – zonder hoofdpijn.

Dankzij deze praktische tips ben jij altijd op de hoogte van de laatste mode trends – zonder hoofdpijn.

Hoe vind je de leukste topjes en de mooiste truitjes? Laten we eerlijk zijn: het vinden van de perfecte outfit is een eeuwige zoektocht. Elk jaar ontstaan er weer nieuw stijlen, merken en trends. En proberen om alle verschillende platformen en influencers bij te houden, schiet niet op. Up-to-date zijn slurpt veel tijd en energie. Ik schrijf dit artikel zodat je altijd up-to-date bent zonder alle onnodige tijd en moeite.

 

Gebruik goede bronnen

Tijdschriften en magazines zijn leuk, maar het verdienmodel van deze bladen werkt alleen als je vaak leest. Vanwege deze reden doen ze er alles aan om te zorgen dat jij blijft terugkomen. En om je vaker terug te laten komen, geven ze je nooit een volledig antwoordt in één keer.

Trend bloggers en vloggers doen het bijna altijd (stiekem) voor het geld. Ze zullen het absoluut leuk vinden en ze hebben leuke outfits. Maar ook deze bronnen zijn afhankelijk van het feit dat je vaker terug komt.

In grote lijnen zullen alle verschillende influencers dezelfde informatie delen. Dus in plaats van alle blogs tegelijkertijd te volgen raad ik je aan om er hooguit drie uit te kiezen. Tenzij je het heel leuk vind, dan kan je er natuurlijk meer volgen.

Ga naar de bron van de bronnen

Stel jezelf de vraag: waar worden de trends die ik leuk of mooi vindt gemaakt? En hoe komen deze tot stand? Veelal worden de trends gezet op grote designers evenementen. Denk hierbij aan de fashion week in Parijs. Als je de grote evenementen volgt dan zul je altijd op de hoogte blijven. Want wat daar wordt gepresenteerd, ligt een aantal dagen later in de winkels.

Natuurlijk wordt niet alles dat je ziet op de catwalk een trend. En ik raad je ook zeker niet aan om elke outfit van de fashion week impulsief te kopen. Maar weet wel wat er in de magazines staat is eigenlijk de herhaling van deze evenementen in elke mogelijke vorm.

Kies een winkel en monitor het aanbod

Oké, we weten nu welke bronnen we niet moeten gebruiken en waar we de trends worden gemaakt. De volgende stap is om een winkel uit te kiezen die over het algemeen verkoopt wat je leuk vindt. Dit kan elke winkel zijn die je wil. Persoonlijk volg ik Distrikt Nørrebro, omdat ik vind dat zij de leukste dames hoodies hebben.

Waarom kiezen we een winkel uit? Net als de magazines hebben alle winkels een team van mode en trend watchers. In grote lijnen zullen ook de winkels dezelfde trends volgen. Dankzij het internet raak je al gauw verloren in de grote hoeveelheid webshops en het enorme aanbod. Maar als je gewoon jouw lievelingswinkel volgt dan zie je vanzelf hoe die fashion weeks en andere evenementen zich vertalen naar de nieuwste trends.

Zo kun jij met minimale moeite, compleet op de hoogte zijn van de laatste trends. Een korte opsomming. Volg geen bronnen die profijt hebben om niet alle informatie te delen. Kijk naar de bron van de bronnen; denk hierb ij aan de fashion week in Parijs. En als laatste kies een winkel uit en ga niet eindeloos shoppen. bekijk ons aanbod zomerjurken nu ook!